Don't say it unless you mean it. and if you mean it, you better be ready to prove it.

Heeeeeelloj!
Tänkte berätta lite om gårdagen. Först så va jag och emma hemma hos henne och fixade oss å så, sen åkte vi hem till Tobbe och festade och sen åkte jag och emma till alvhem och fortsatte festa där ist och sen åkte jag hem till Jakob och sov där runt 2 tiden eller ngt och nu är jag hemma trött och sleten, men kul va det iaf!
haha hittade massa bilder på mobilen där alla nästan är likadana ;-)
-
.
.
.
.
.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

A little bit of heaven.

herregud vad jag är trött nu. känns riktigt gött att jag är ledig imorn fast hela dagen kommer gå åt åt att plugga iaf.. i helgen så har jag bara tatt det lugnt med jakob och jobbat, idag efter jobbet så hade mamma å pappa lagat tacos vilket var riktigt jävla gott, så nu har jag precis lagt mig i sängen mätt och nöjd, och ska snart kolla på en film och sova! bloggar mer imorgon
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

We found love in a hopeless place

-
Yellow diamonds in the light
And we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive
It's the way I’m feeling I just can't deny
But I've gotta let it go
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I'm not telling you it's going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it

-
sholahopp! slutade 12 idag vilket var riktigt skönt. Just nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska kolla på greys anatomy som vanligt nu för tiden. Fick min tid för operations tid på posten idag, den 2 november läggs jag in och opereras den 3. är faktiskt lite smått nervös. ska röntkas på torsdag också. rätt tråkigt att jag ska behöva opereras på höstlovet... men missar ju inte lika mycket i skolan då iaf. bloggar mer laaaater :-*
-
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

If you never try, you'll never know

imorgon är det onsdag, sen torsdag och sen fredag! veckorna går rätt fort endå. Idag har jag vart i skolan, sista lektionen var inställd så vi slutade halv 3 iställer för 4, hur gött som helst! Gina fyller år idag också så var hos cilla och gina en sväng och käkade tårta och sånt. Och just nu sitter jag med böcker runt mig i sängen. har engelska grej jag måste skriva tills imorn plus läsa en tråkig engelsk bok.. Sen har jag matteprov på tisdag och eftersom jag inte kan det alls bra så måste jag plugga sönder matte nu i veckan. Sen blir det jobb hela helgen.. herregud fullt upp!
men ska försöka göra klart engelskan så jag kan kolla på ett avsnitt av greys anatomy med! Natti ♥
-
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Att förlora kärleken är som att dö, den enda skillnaden är att döden har ett slut

.
Så var det söndag igen... en hel vecka kvar tills fredag. men det går la fort hoppas jag!! Igår blev det iallafall ingen hemmakväll, åkte hem till Emma, vi satt å tjötade å lite sånt. Sen började vi göra iordning oss och drog till sjuntorp. Va inte där så länge tror vi var hemma runt 1? Idag har vi ba legat å kollat film, käkat chips dipp pizza å cola. haha riktigt seg dag! Nu är jag hemma och ska kolla på Greys anatomy looove.
orkaaaaar inte skolaaaaa imorgoooooon
.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

let your past make you better, not bitter

idag är det lördag, kul. Får la se vad som händer idag, känns som att det kommer bli en hemmakväll med godis och greys anatomy. Fast är endå riktigt sugen på fest. Får la se vad som händer. Idag har jag inte gjort så mycket, va på delikat och käkade med jesper och filip för en stund sen. Igår så var vi hemma hos sebbe, spelade lite spel, tjötade och drack.
.
Har färgat håret med. Mitt blonda hår har nu blivit kopparbrunt fast ser mer rött ut.
Rätt dåligt ljus på bilden men what to do.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

reality is a bitch and I'm gonna dance with her

hej! Allt gick bra på sjukhuset, tumören jag har är godartad, alltså inte farlig. Det dom gjorde va att dom tog 2 stick i den igeeeeen, undersökte den och tog blodprover. Jag ska röntkas inom 2 veckor och sen blir det operation så jag kommer ligga på näl i iallafall 3 dagar. är faktiskt riktigt nervös.. men va hur skönt som helst att få höra att den inte var farlig. Efter det så åkte jag och mammsen till torp och handlade lite och käkade. Imorgon måste jag gå till skolan fast jag egentligen bara vill ligga hemmaaa men har ju vart borta rätt mycket plus att jag kommer bli borta rätt mycket mer så får ju gå dit medans jag kan. Nu ska jag sova så jag orkar komma upp imorgon. Godnatt
.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Where's your head at

nu är det dax att sova känner jag. ögonen är hur tunga som helst men slänger in ett inlägg innan jag slocknar! imorgon får jag äntligen reda på vad det är jag har i halsen, ska bli så skönt och få veta vad det är och vad dom kommer göra med den eller om dom inte gör något alls. idag så har jag iaf vart i skolan, sen när jag kom hem så käkade jag lite och tog en promenix ner till Emma och Olle. Sen tog jag en promenix hem, duschade och så och nu ska jag sova. jag vill ha helg, fast vem vill inte det?
hajdo
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I wish you were here

Shenare.
trött som ett as.
skola imorgon.
klockan är 23.09
ont i kroppen.
förvirrad.

.                                .
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

what if i.. play'd you like a toy

hej! är redan fruktansvärt skoltrött.. herregud hur ska detta gå vi har ju knappt börjat? Men as jobbigt att gå upp runt 6 och komma hem sent nästan varje dag. imorn börjar jag nio och slutar 4.... men torsdag och fredag är korta iaf!
Idag är det ju kanelbullens dag med ! och jag som inte har käkat en enda kanelbulle. jaja.
finns inte så mycket mer att skriva, jag längtar som fan till helgen fast vet inte vad jag ska göra än, det enda som är helt planerat är jobb på lördag från två till nio. hajdo!


tjeeeena :-)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Happy birthday!

tjenatjena!
idag är det söndag och jag har ångest för att det är skola imorgooon... iallafall så i fredags så åkte jag hem till Emma direkt efter skolan, vi gjode inte så mycket, vi sov i ngn timme å började göra iordning oss och drog sedan vidare till Mattias där vi festade för fullt. Igår var jag med Filip, Jesper och Emil vi kollade på Limitless och käkade dipp å popcorn, riktigt gott att dippa popcorn förresten!! Sen var jag hemma runt halv tolv och somnade med en gång, var fruktansvärt trötttt.
Imorse väckte pappa mig så sjöng vi för anna å gav henne presenter å frukost på sängen! efter det gick jag och la mig igen å gick upp lite efter 12 sen laga vi tårta och grejer så cilla har vart här å snart kommer la resten.
Grattis Anna 13 år!! ♥
love you
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget