Bang bang

sholahopp! Sitter och tchillar litt på mitt rum. vart ledig idag så sov hos jakob igår och åkte hem när jag vaknadeeee. snart ska jag åka dit igen för att hämta en slang, sen när jakob kommer hem så ska vi åka och köpa en slang och sen så ska vi mysa littt och sen sova. Imorgon är det skola som gäller, då är det andra delen i nationella svenska! weho. Hade velat shoppa lite imorn men truuur jag ska försöka spara mina money istället. jaja, nu ska jag ta mitt coola åk och dra!! puss
jag och min bebis ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mys kväll!

Nu är jag hemma hos Jakob, blir en lugn kväll med film och götta! Tänkte dra på lokal fest men eftersom det blir jobb imorn med så sket jag i det. Sparar mig till nästa helg ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i LindaSahlsten / länka inlägget

   

Red Bull

Hej hej!!! Just nu så sitter jag på jobbet och försöker vakna till liv med min redbull, är så sjuuuuukt trött.. Vill tillbaka till sängen brevid älskling. Men men. Jag slutar iaf kl 6 så inte ngn jätte sen dag. Igår så var jag först med Emma å mollie, sen drog vi till Jakob där vi för festade lite och sen drog vi till Filip som bor i skepplanda. Blev inte jätte sent som tur var :) sjukt lång bilresa, han bodde verkligen mitt ute i ingenstans. Sov hemma hos Jakob och nu är jag på jobbet. Haha. Hörs senare! Puss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i LindaSahlsten / länka inlägget

   

yellow

hello! Idag har varit en bra dag.
Mormor och morfar kom på besök eftersom mormor fyller år imorn men då jobbar alla så vi firade henne idag ist! Vi bestämde att vi skulle åka hem till dom och beställa hem kinamat, åååh love bästa maten, ja så vi käkade hos dom, åt så mycket så det kändes som om jag skulle sprängas. sen så har jag iofs inte gjort så jätte mycket mer så en så bra dag har det inte vart... har haft satikens ont i mitt öra med, blöder och har sig, fy.
nu har jag precis duschat och ska snart krypa ner i min sköna säng! Imorn ringer klockan kl 7.. suck
hörs imorn, natti natt ♥
målade mina naglar gula idag, rätt pling faktiskt!!
dock inte mina naglar på bilden, lånat den från weheartit
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag

Hej! Idag är jag ledig, ack så skönt!! Vaknade runt halv 11, käka lite frukost osv. Och sen tog jag en promenix med Tyra! As gött väder ute!!!
Jag har ändrats lite sen jag bloggade senast. Jag har färgat håret brunt (påväg till blondt) och piercat mig i örat. Mycket kan hända på 2 dagar.. Haha. Kan ockå berätta för er att piercingen var det värsta jag har varit med om, har aldrig kännt sånn smärta. fyy! Men nu känns det typ inte : )

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i LindaSahlsten / länka inlägget

   

helt slut

hello! Vaknade upp ensam i Jakob säng imorse runt 11, städade iordning lite och så och sen gick jag hem. Det var kallt, jobbigt och långt. fyyyy. Har iaf käkat lite så snart ska jag göra en grej. häähä! Spännande. Visar senare ;)



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jag vet hur jag dränker dig

hejjjjjjj alla! Kom hem för en liten liten stund sen, åkte moppe från nygård till lödöse idag kl kvart över 6 imorse, det var frost och verkligen inte varmt. Var som en liten isbit när jag kom fram.
Idag så ska jag göra något roligt, hähä spännande! Sen ska jag och Tyra hem till Jakob och sova där.
Men bloggar mer om en stund!!!!! späääännande
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag och regn

hello sunshines! Idag regnar det som skam. känns som det aldrig kommer sluta... Idag vet jag iaf inte riktigt vad jag ska göra, orkar inte bara sitta hemma så får la se vad som händer och fötter. Men bloggar lite mer sen när jag vet vad som händer å såååå. sitter och väntar på mitt winerbröd som mamma och pappa ska komma hem med, mums. hehe hörs sen


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

We run the night ←

Go kväll på er!
Sitter i min säng och chillar på livet, har precis kollat på Big brother avsnittet från igår eftersom jag missade det. Gött att Marcel åkte ut!!! Mjaaaa, annars gör jag inte mycket alls, spelar word feud med babe, inga svåra matcher direkt, har vunnit alla gånger med rätt så mycket poäng också! Tror word feud är min grej asså. haaaa-ha. Nu tänkte jag käka lite fett och sedan kolla på Big brother som börjar om cirkus en timme. haaaa´reee fett!
Jag med min rosa mysiga filt! hihi
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i allt och inget / länka inlägget

   

Pass out

hallo! Bloggar fortfarande aldrig längre typ men vaaafan lixom, endå rätt kul och se att folk faktiskt går in och kikar varje dag iallafall, hähä. Har iaf hänt rätt mycket sen jag bloggade senast, jag har inte påbörjat att färga håret blondt igen utan jag har färgat det rött ennu en gång, Jakob har kommit hem från Thailand, Min katt har opererat sig, jag har börjat praktisera och ja, full rulle vetttö! I helgen var det påsk, det var sköjjjj. På morran så letade vi först påskägg, i år fick jag 2 stycken, hehe massa candy och 500 spänn, gött äre. Sen åkte jag och jakob hem till hans mamma och firade födelsedagar och påsk typ, sen hem te jakob och fixa oss, sen hem till Emma, sen ferre hos Emilia, sen påskbrasan, sen Emilia och sen hem till Jakob och sov, party all night long typ! Sen igår så käka jag emma jakob mattias och johan pizza, gick te statoil hyrde film och köpte massa götta så kolla vi på film hos jakob enda tills klockan va ca halv 1 på natta, så då vare ba att söva! Kom hem för en stund sen, har städat mitt rum och snart ska jag duscha. Idag blire en lugn hemma kväll, sköööööönt. Seeee yaaaaa
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget